Lovely Helsinki & Suomenlinna

by - August 11, 2018
How come I've never paid any attention to how beautiful Helsinki actually is? The other day I jumped on an express bus to visit a friend of mine in Finland's capital, and despite the limited time I had the best visit! While waiting for her to get ready, I ordered a morning latte at Robert's coffee (highly recommend!), wandered around Esplanadi, the pier and the Helsinki cathedral, and also scrolled around a few shops. Once Tuuli arrived, we decided to jump on a ferry for my first ever visit to Suomenlinna! I fell in love with the old pastel-colored buildings scattered on the island. We spent most of the afternoon just picnicking & catching up on the rocks while enjoying the sun and comfortable breeze - gotta love these kinds of summer days! 

It's fun to be a tourist in your own country every now and then! Summer-Helsinki is the best  ♡

Miten en ole koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka kaunis Helsinki onkaan? Tuossa pari päivää sitten hyppäsin onnibussin kyytiin kaveria tapaamaan ja ai että ihastuinkin Helsinkiin! Rajoitetusta ajasta huolimatta mulla oli ihan huippureissu. Kaveria odotellessa käväisin siinä Robert's coffeessa aamulatella (suosittelen!), kiertelin Esplanadin, sataman ja Tuomiokirkon aluetta ja tulihan sitä tsekattua muutama kauppakin. Kun Tuuli saapui paikalle, me hypättiin lautan kyytiin kurkkaamaan mulle ensimmäistä kertaa Suomenlinnnan alue ja istahdettiin sinnä pitemmäksi aikaa kalliolle piknikille päivittelemään kuulumisia puolen vuoden näkemistauon jälkeen. Rakastuin kyllä täysin Suomenlinnaan, niin kauniita maisemia ja ihania pastellirakennuksia!

On sitä kyllä hauska turisteilla välillä tälleen ihan omassa kotimaassa! Kesä-Helsinki best ♡

xx Ella 

p.s. Follow my blog with Bloglovin :) ♡

You May Also Like

2 comments

 1. Musta tuntuu, että tollasia asioita kuin "kaupungin kauneus" huomaa vasta hiukan vanhemmalla iällä, kun alkaa kiinnittämään asioihin huomiota. Pienenä ei tullu ihmeteltyä rakennuksia tai ihailtua mukulakivikatua, mutta nyt asia on eri. Iteki vasta huomasin kuinka kaunista Helsingissä voi olla ja ite oon asunu siellä melkeinpä koko ikäni xD (nyt kaksi vuotta Vantaalla)
  Suomenlinna on aina ihana, kaunis paikka vierailla ja ihania kuvia oot napsinu. Noi molemmat asukokonaisuudet on tosi sulosia! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula kommentista! ♡ Jep, oikeessa kyllä taidat olla, vasta nyt parikymppisenä on tosiaan alkanut arvostamaan kaupunkien kauneutta :-D Ja onneks säkin nyt viimeinkin tajusit ;) Kiitos!

   xx Ella

   Delete